website-topschouder-ervaring
 • Een ware verademing was het voor mij om met Ivanka van Topschouder mijn scala van klachten door te nemen. Ik heb al jarenlang schouder en nekproblemen en heb daarbij door diverse hulpverleners gezien. Bij Topschouder voelde ik mij voor het eerst gehoord en gesteund. Bovendien is er ook voor het eerst meegedacht wat ik in mijn dagelijkse leven zou kunnen veranderen waardoor ik beter met mijn klachten kan omgaan. Maar het belangrijkste vind ik nog dat ik dankzij haar weer vertrouwen stel in mijn eigen lichaam! Ik kan iedereen aanraden met Topschouder in zee te gaan!

  Natascha Hoek, Alkmaar
 • Ik ben gevallen met mountainbiken, waarbij mijn schouder uit de kom is gegaan. Zelfs mijn haren kammen was een probleem. Ik ben bij Ivanka terecht gekomen om de beweeglijkheid en de pijn te verlichten. We hebben door middel van doorbewegen en oefeningen vooruitgang geboekt. Ik kan nu weer mijn haren kammen, mountainbiken en zelfs een beetje tennissen!

  Bart Kuilman, Castricum
 • Ik kwam met pijnklachten aan mijn nek en schouder bij Ivanka. Ze heeft in eerste instantie de schouderklachten -pittig- behandeld, waarna er nog restklachten aanwezig waren. Ze ging op zoek naar de mogelijke oorzaak van de blijvende lichte klachten, wat bleek dat ze uit mijn nek kwamen. In samenwerking met een manueel therapeut en haar behandelingen ben ik van mijn klachten afgekomen. Ik ben zeer tevreden over de behandelwijze.

  Joost Coster, Heemskerk
 • Ik ben erg blij met de manier van werken van Ivanka. Ze heeft en neemt de tijd tijdens het behandelen. Ik ervaar tijdens de behandelingen dat ze plezier heeft (ondanks dat het niet altijd prettig is om de behandeling te ondergaan) en ik ben zo blij met het resultaat! Ik ben erg tevreden.

  Harriët Grobbe, Castricum
 • Ik ervaar Ivanka als een hele duidelijke therapeut. Ze geeft duidelijk aan wat ik moest doen en ook niet moest doen om van mijn klachten af te komen. De tips die ik mee heb gekregen om blijvend van de klachten af te zijn heb ik als meerwaarde ervaren. Ook vond ik het prettig dat ze niet alleen stil staat bij de fysieke klachten, maar dat ze ook vraagt naar bijvoorbeeld de werk- en thuissituatie.

  Chantal Bakker, Castricum
 • Ik was gevallen met voetbal en had direct schouderklachten. In het ziekenhuis is er geen duidelijkheid gegeven. De onduidelijkheid over de aard van mijn blessure stelde mij niet gerust en na een gesprek met Ivanka heeft ze voorgesteld mij bij te wonen bij de nieuwe afspraak. Een ontzettend prettige ervaring en door de vertaalslag van Ivanka (van specialistisch naar dagelijks taalgebruik) was het voor mij helemaal duidelijk wat mijn blessure precies inhield. Een gedegen behandelplan kon gemaakt worden. Een erg prettige ervaring en voor een ieder aan te raden – zelf zal ik het nooit meer anders doen! Nogmaals dank voor alle support!

  David Brouwenstijn, Castricum
 • Tijdens het eerste bezoek neemt Ivanka veel tijd om de klachten in beeld te brengen en vraagt daarbij ook door op andere vlakken zoals werkdruk, stress en sportactiviteiten. Zo combineert ze haar kennis van de schouder met coaching technieken en maakt de cliënt duidelijk dat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Na lichamelijk onderzoek maakt ze een duidelijk trainingsschema, wat duidelijk wordt uitgeschreven met behulp van tekeningen en zonodig wordt er een filmpje gemaakt van de oefening. Heel fijn, want zo kun je thuis alles weer even herhalen. De oefeningen worden goed opgebouwd en zijn goed in te passen in het dagelijks leven.

  Gwenn Honnef, Castricum
 • Ik ervaar Ivanka kundig op het gebied van de schouder en ze kan goed observeren. Daarnaast kijkt Ivanka breder dan de schouder wat ik prettig vind omdat alles met elkaar samenhangt. Ze geeft goede uitleg wat er waarschijnlijk aan de hand is en waarom de oefeningen uitgevoerd dienen te worden. Ook de bejegening naar mijn dochter (met schouderklachten) en naar mij als ouder is prettig. Je neemt rustig de tijd voor onderzoek en uitleg. Ook prettig dat je de oefeningen mailt.

  Manon Zandbergen, Heiloo
 • Enthousiast word ik als ik van de klacht afgeholpen kan worden en ook dat je zo op tijd werkt. Ivanka heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Dat ik ook nog heerlijk koffie kreeg vind ik ook heel aardig. Ik zou zo zeggen blijf wie je bent, enthousiast en een enorme wil om het goed te doen Ivanka, bedankt.

  Mevrouw Singerling, Castricum
 • Voordat ik naar Topschouder ging had ik meerdere fysiotherapeuten gezien, zonder resultaat. Ik had er bijna geen vertrouwen meer in dat ik ooit zonder pijn zou kunnen sporten en een hele dag zou kunnen doorbrengen. Vrienden adviseerden mij contact te zoeken met Ivanka. Na een aantal sessies met Ivanka, waar ze mij onder andere heeft geleerd wat ik zelf kan doen om de klachten te minimaliseren, zijn de klachten en pijn bijna helemaal weg. Dankzij Ivanka weet ik nu wat de oorzaak van mijn klachten is en weet ik wat te doen om normaal te kunnen sporten en te werken zonder pijn! Ik raad Top Schouder zeker aan bij schouderklachten of klachten die vanuit de schouder kunnen komen!

  Abe Aquiar, Heemskerk

Alle ervaringen

Alle ervaringen

 • Al een flinke tijd had ik veel last van mijn schouder, waarschijnlijk door een val met de fiets. Een stram en pijnlijk gevoel alsof mijn schouder vast was gaan zitten. Ivanka ging heel doortastend te werk door uit te sluiten of er door de val medisch gezien iets aan de hand zou zijn. Ze heeft tijdens de behandelingen mijn schouder losgemaakt en hoewel dat geen pretje was op het moment zelf, voelde en hoorde ik in de weken erna telkens meer ruimte ontstaan. In combinatie met de oefeningen thuis boek ik steeds meer vooruitgang.

  J.K.
 • Ik heb al jaren last van mijn schouder tijdens tennissen. Ik heb meerdere fysiotherapeuten gezien met vele behandelingen, maar de pijn bleef terugkomen. Bij Ivanka was het na de eerste behandeling al duidelijk waar de pijn vandaan kwam.

  Samen met Ivanka voelde ik de verkeerde en de juiste bewegingen in mijn schouder. Zo begreep ik ook waar de blessure vandaan kwam. Ivanka heeft mij oefeningen en trucs gegeven om pijnloos te kunnen tennissen.

  Naast de professionele begeleiding geeft ze ook persoonlijke aandacht, wat een behandeling nog gezellig maakt ook.  

  Nogmaals bedankt!

  B.O.
 • Ik had last van mijn schouder en na een barbotage behandeling was ik nog niet klachten vrij. Ik had jouw website gezien, en nav de intake die wij telefonisch hebben gehad had ik vertrouwen dat jij mij wel kon helpen. Nou dat heb je ook gedaan.

  Ik vind dat jij het onwijs goed doet, je geeft heldere adviezen en liet mij net even met een andere bril naar mezelf en mijn eigen gedrag kijken. Heeft mij enorm geholpen. 

  Ik zou jou zeker aanbevelen bij vrienden of familie, omdat jij verder kijkt dan alleen het schoudergewricht. Super bedankt nogmaals 

  A.B.
 • Heb je voldaan mijn mijn verwachtingen? Ja en nee.Ik was verrast dat we hele gesprekken voerden over het ontstaan van de klacht en ook de aanpak. Ik vind het anders denken en het anders naar naar dingen en gewoonten kijken een grote aanvulling op wat ik verwachtte.

  Heel mooi. Je kijkt naar "de hele mens" en je ziet het ook en dat is fijn.

  Ik had een fysieke behandeling verwacht dus vandaar mijn "nee".

  Als behandelaar vind ik je vriendelijk,open,toegankelijk en professioneel. Ik zou je zeker bij bekende aanbevelen.

  TIPS? Ga zo door! Misschien is een korte uitleg van jouw aanpak bij de intake een aanvulling. Waarschijnlijk heeft niet iedereen die bij jou komt, jouw website bezocht waarin vermeld wordt dat je veel verder kijkt dan alleen de nek.

  Groetjes, Mary

  Mary
 • Mijn mening is dat jij zo mooi bent en wel om de volgende reden. Oprecht. Bekwaam/vakkundig. Betrouwbaar. Begrijpend. Recht op je doel afgaat. De mensen begrijpt. De mensen in hun waarde laat. Je levens doel nastreeft. De liefde voor je vak. Voor mij ben jij een zeer strekken vrouw. Met een duidelijk doel,je medemens helpen in voor en tegenspoed. Heel veel dank voor wat je voor mij heb gedaan

  C.W
 •  Ik hoopte dat je me zou kunnen helpen bij de revalidatie van mijn schouderluxatie.
  Ivanka heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen en zelfs wel meer. Dit kwam ten eerste omdat mijn herstel heel vlot is verlopen waar zij mij ook goed bij heeft geholpen. Ook ging ik elke keer gewoon met plezier heen omdat het gewoonweg gezellig was.
  Ik vind Ivanka een slimme, aardige, behulpzame vrouw die erg goed is in haar werk. Ze weet op elke vraag antwoord te geven en kan ook alles goed uitleggen. Tijdens de uren die ik daar ben geweest heb ik me altijd op mijn gemak gevoelt bij haar.
  P. Beentjes
 • Je hebt goed uitgelegd wat het probleem was en de tijd genomen om dat te onderzoeken. Daarnaast ben je opzoek gegaan naar mogelijke oorzaken en hebt daarover advies gegeven. Graag wilde ik het wat los gemasseerd hebben en dat heb je ook gedaan. Ik vind je een enthousiaste, bevlogen vrouw die weet waar ze het over heeft. Iemand die de tijd voor je neemt en verder kijkt dat alleen de schouder bij het oplossen van het probleem. Ik zou je zeker aanbevelen, omdat ik ervaar dat je veel kennis hebt over schouders, verder kijkt dan de schouder (de mens als geheel ziet) en je bent enthousiast en bevlogen.

  K. Stoffers
 • Ik ben bij Ivanka terecht gekomen via via. Na een val met skiën is mijn schouder gebroken. Ik was bij een andere fysio geweest waar het op een gegeven moment stabiel bleef in klachten. Bij Ivanka merkte ik dat zij anders en intensief werkt. De behandelingen geeft ze met veel enthousiasme en het is eigenlijk gewoon gezellig om naar haar toe te gaan. Uiteindelijk is het resultaat klachtenvrij dus ik ben erg blij!

  Elma Berkhout
 • Via, via bij Ivanka terecht gekomen vanwege langdurige schouderklachten , zowel links als rechts Ivanka pakt dit op een ander manier aan dan de meeste fysiotherapeuten, wat haar dus onderscheidend maakt. Zij kijkt, middels gesprekken , met jou naar hoe je de dingen doet, wanneer je de overbelasting/ klachten ervaart bij de dagelijkse dingen enzo. Dan gaat zij op onderzoek uit of er beperkingen zijn in het schouder gewricht. In mijn geval zat er geen beperking in beide schouder gewrichten; door oefeningen en rekken en strekken ga je dan de spieren rondon de schouder langzaam aan op een andere manier belasten, waardoor de klachten veranderen en verminderen.Ieder behandeling bestaat uit een gesprek en een behandeling en de oefeningen doornemen en aanpassen. Op aanraden van Ivanka ben ik weer gaan zwemmen, gewoon baantjes trekken; voor mij DE manier om de schouders onbelast te trainen. Dat gaat goed; ik kan nog niet zeggen dat ik klachten vrij ben, maar kan er beter mee omgaan en zwemmen is voor mij heel goed.
  Anoniem
 • Ik heb al jaren last van mijn schouder tijdens tennissen. Ik heb meerdere fysiotherapeuten gezien met vele behandelingen, maar de pijn bleef terugkomen. Bij Ivanka was het na de eerste behandeling al duidelijk waar de pijn vandaan kwam. Samen met Ivanka voelde ik de verkeerde en de juiste bewegingen in mijn schouder. Zo begreep ik ook waar de blessure vandaan kwam. Ivanka heeft mij oefeningen en trucs gegeven om pijnloos te kunnen tennissen. Naast de professionele begeleiding geeft ze ook persoonlijke aandacht, wat een behandeling nog gezellig maakt ook. Nogmaals bedankt!

  Anoniem, Castricum
 • Ik kon moeilijk sporten, maar ook de dagelijkse dingen zoals ramen lappen, iets boven mijn hoofd tillen waren erg lastig en pijnlijk. Bovendien werd ik vaak ‘s nachts wakker van de pijn. Ook na een paar maanden fysiotherapie ging het niet heel veel beter. Toen ik naar de huisarts ging, zag zij dan ook maar 1 oplossing: een injectie. Ik heb Ivanka gebeld en binnen een week had ik een afspraak. Heel fijn! Na de eerste week merkte ik al dat het beter ging. Vooral het feit dat Ivanka echt tijd voor mij nam en precies uitlegde wat er aan de hand was, was super. Voor thuis kreeg ik duidelijke opbouwende oefeningen die ze mij ook mailde zodat ik het na kon lezen. Het idee dat ik nu niet afhankelijk was van een therapeut, maar ook zelf aan mijn revalidatie kon werken, was heel prettig. Een heel goede ervaring en voor iedereen met schouderklachten aan te raden.

  Marieke Ekelschot, Castricum
 • Mijn verwachting van Ivanka haar behandeling was voornamelijk, dat de pijn in mijn rechterschouder ’s nachts minder zou worden. Deze is na 2 behandelingen weggenomen. Ik vind het bijzonder prettig dat er op meerdere locaties behandeld wordt, temeer daar je gespecialiseerd bent. Een goed concept voor een perfecte gespecialiseerde zorg. Nogmaals hartelijk dank voor de kundige, vriendelijke en efficiënte behandeling.

  Margreet Eijkman, Castricum
 • Voordat ik naar Topschouder ging had ik meerdere fysiotherapeuten gezien, zonder resultaat. Ik had er bijna geen vertrouwen meer in dat ik ooit zonder pijn zou kunnen sporten en een hele dag zou kunnen doorbrengen. Vrienden adviseerden mij contact te zoeken met Ivanka. Na een aantal sessies met Ivanka, waar ze mij onder andere heeft geleerd wat ik zelf kan doen om de klachten te minimaliseren, zijn de klachten en pijn bijna helemaal weg. Dankzij Ivanka weet ik nu wat de oorzaak van mijn klachten is en weet ik wat te doen om normaal te kunnen sporten en te werken zonder pijn! Ik raad Top Schouder zeker aan bij schouderklachten of klachten die vanuit de schouder kunnen komen!

  Abe Aquiar, Heemskerk
 • Enthousiast word ik als ik van de klacht afgeholpen kan worden en ook dat je zo op tijd werkt. Ivanka heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Dat ik ook nog heerlijk koffie kreeg vind ik ook heel aardig. Ik zou zo zeggen blijf wie je bent, enthousiast en een enorme wil om het goed te doen Ivanka, bedankt.

  Mevrouw Singerling, Castricum
 • Ik ervaar Ivanka kundig op het gebied van de schouder en ze kan goed observeren. Daarnaast kijkt Ivanka breder dan de schouder wat ik prettig vind omdat alles met elkaar samenhangt. Ze geeft goede uitleg wat er waarschijnlijk aan de hand is en waarom de oefeningen uitgevoerd dienen te worden. Ook de bejegening naar mijn dochter (met schouderklachten) en naar mij als ouder is prettig. Je neemt rustig de tijd voor onderzoek en uitleg. Ook prettig dat je de oefeningen mailt.

  Manon Zandbergen, Heiloo
 • Tijdens het eerste bezoek neemt Ivanka veel tijd om de klachten in beeld te brengen en vraagt daarbij ook door op andere vlakken zoals werkdruk, stress en sportactiviteiten. Zo combineert ze haar kennis van de schouder met coaching technieken en maakt de cliënt duidelijk dat deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Na lichamelijk onderzoek maakt ze een duidelijk trainingsschema, wat duidelijk wordt uitgeschreven met behulp van tekeningen en zonodig wordt er een filmpje gemaakt van de oefening. Heel fijn, want zo kun je thuis alles weer even herhalen. De oefeningen worden goed opgebouwd en zijn goed in te passen in het dagelijks leven.

  Gwenn Honnef, Castricum
 • Ik was gevallen met voetbal en had direct schouderklachten. In het ziekenhuis is er geen duidelijkheid gegeven. De onduidelijkheid over de aard van mijn blessure stelde mij niet gerust en na een gesprek met Ivanka heeft ze voorgesteld mij bij te wonen bij de nieuwe afspraak. Een ontzettend prettige ervaring en door de vertaalslag van Ivanka (van specialistisch naar dagelijks taalgebruik) was het voor mij helemaal duidelijk wat mijn blessure precies inhield. Een gedegen behandelplan kon gemaakt worden. Een erg prettige ervaring en voor een ieder aan te raden – zelf zal ik het nooit meer anders doen! Nogmaals dank voor alle support!

  David Brouwenstijn, Castricum
 • Ik ervaar Ivanka als een hele duidelijke therapeut. Ze geeft duidelijk aan wat ik moest doen en ook niet moest doen om van mijn klachten af te komen. De tips die ik mee heb gekregen om blijvend van de klachten af te zijn heb ik als meerwaarde ervaren. Ook vond ik het prettig dat ze niet alleen stil staat bij de fysieke klachten, maar dat ze ook vraagt naar bijvoorbeeld de werk- en thuissituatie.

  Chantal Bakker, Castricum
 • Ik ben erg blij met de manier van werken van Ivanka. Ze heeft en neemt de tijd tijdens het behandelen. Ik ervaar tijdens de behandelingen dat ze plezier heeft (ondanks dat het niet altijd prettig is om de behandeling te ondergaan) en ik ben zo blij met het resultaat! Ik ben erg tevreden.

  Harriët Grobbe, Castricum
 • Ik kwam met pijnklachten aan mijn nek en schouder bij Ivanka. Ze heeft in eerste instantie de schouderklachten -pittig- behandeld, waarna er nog restklachten aanwezig waren. Ze ging op zoek naar de mogelijke oorzaak van de blijvende lichte klachten, wat bleek dat ze uit mijn nek kwamen. In samenwerking met een manueel therapeut en haar behandelingen ben ik van mijn klachten afgekomen. Ik ben zeer tevreden over de behandelwijze.

  Joost Coster, Heemskerk
 • Ik ben gevallen met mountainbiken, waarbij mijn schouder uit de kom is gegaan. Zelfs mijn haren kammen was een probleem. Ik ben bij Ivanka terecht gekomen om de beweeglijkheid en de pijn te verlichten. We hebben door middel van doorbewegen en oefeningen vooruitgang geboekt. Ik kan nu weer mijn haren kammen, mountainbiken en zelfs een beetje tennissen!

  Bart Kuilman, Castricum
 • Een ware verademing was het voor mij om met Ivanka van Topschouder mijn scala van klachten door te nemen. Ik heb al jarenlang schouder en nekproblemen en heb daarbij door diverse hulpverleners gezien. Bij Topschouder voelde ik mij voor het eerst gehoord en gesteund. Bovendien is er ook voor het eerst meegedacht wat ik in mijn dagelijkse leven zou kunnen veranderen waardoor ik beter met mijn klachten kan omgaan. Maar het belangrijkste vind ik nog dat ik dankzij haar weer vertrouwen stel in mijn eigen lichaam! Ik kan iedereen aanraden met Topschouder in zee te gaan!

  Natascha Hoek, Alkmaar
Contact

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt