website-topschouder-trainer

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Vakinhoudelijk

Met de ALO -Academie voor Lichamelijke Opvoeding- achtergrond stroomt het bloed waar het niet gaan kan.

Ontwikkeling en groei zijn voor mij persoonlijk de belangrijkste elementen in mijn werk. Ik probeer iedereen die een training volgt te inspireren en enthousiasmeren om -nog- meer uit hunzelf te halen.

De praktijk

* ALO Amsterdam
4e Jaars studenten trainen in het schoudergewricht. Motorische ontwikkeling en training gecombineerd met schouderrevalidatie. Pathologie, differentiëren en trainen van de schouder komen allemaal aan bod.

*Anatomie voor Yoga
De kennis overdracht van basis anatomie -hele lichaam- en vertalen naar specifieke yoga houdingen. Juist de praktische veelvoorkomende klachten behandelen we om zo differentiatie in de les aan te kunnen brengen.

Ideeën?

Heb jij een idee voor jouw specifieke situatie? Neem hier contact met me op en we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Bedrijven

Waar zit de ‘pijn’ in jouw bedrijf?

Pijn is multi-invulbaar. Binnen bedrijven speelt er genoeg pijn ‘onder de radar’. Van onvrede tot onveiligheid, elementen waarin groepen niet optimaal kunnen functioneren.
Je hebt in mijn ogen 2 manieren hiermee om te gaan
1. Als Struisvogel => kijk niet, dan is het er ook niet
2. Als Observant en Aanpakker -wanneer nodig-

Praktisch gezien is het niet altijd ‘slim’ om binnen een bedrijf de confrontatie op te zoeken. Mensen buiten jouw bedrijf hebben mogelijk een nieuwe blik op situaties en -dit is zeer belangrijk!- als buitenstaander hoef je geen ‘vrienden’ te blijven. Van externen lijkt iedereen sneller iets aan te nemen.
(Ga maar na… Van je partner neem je toch ook niet zomaar iets aan)

Pijn is heel waardevol, het geeft heel veel informatie onder de volgende voorwaarden
– Onderzoek de pijn volledig. Wie, wat, waar, wanneer en hoe. Wanneer je volledig in de spiegel kijkt, kun je vanaf hier opbouwen.
– Welke ‘confrontatie’ ga je uit de weg? en onderzoek waarom je dit doet
– Wat heb je niet gezien en wat is jouw eigen rol hierin?

Het is makkelijk de vinger te wijzen, maar verandering ontstaat pas wanneer je zelf kunt en wilt veranderen.

Trainingen geef ik ook in samenwerking met Het Identiteitsbedrijf.
Teamontwikkeling, bedrijfsontwikkeling, positionering, op mijn manier heb ik er allemaal mee te maken (gehad) en durf ik binnen dit onderwerp naar mijzelf te kijken 😉

Lees hier naar mijn 1e ervaring: Training bedrijfsontwikkeling – actie vanuit de ‘pijn’

Vragen?

Durf jij het aan met jouw team om naar je eigen persoonlijke ontwikkeling te kijken? Denk jij dat je het niet nodig hebt om hierin te participeren? Let op; JUIST jij hebt het nodig naar jezelf en je bedrijf te kijken. Groei in bedrijven ontstaat alleen als jijzelf groeit. Toevalstreffers bestaan, maar gok je hierop?

Wil jij inhoudelijk meer kennis over lichamelijke -schouder-klachten en het herstel hiervan? Ik draag zorg voor inhoudelijke kennis en altijd in combinatie met mijn visie over het menselijk lichaam. De kracht van het menselijk lichaam is zoveel groter dan mijn anatomische kennis!

Contact

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt