website-topschouder-dienstensolar
website-home-schouderrevalidatie

Schouderklachten en operaties

Schouderklachten kunnen acuut ontstaan of zijn er chronisch. Het lichaam past zich aan, leert compenseren en dit maakt dat ‘verkeerde’ gewoontes automatismen worden. Hieronder lees je de verschillen van schouderklachten en de meest voorkomende schouderoperaties. Wil je voor jou specifiek weten of ik je kan helpen, neem contact met me op. Liever ‘te vroeg’ aan de bel trekken dan….

Lees verder...
website-topschouder-homebuddy

Buddy - coach

Langdurige klachten zijn een signaal om beter te leren luisteren naar je eigen lichaam, zonder daar ‘abracadabra’ over te doen.
Je lichaam werkt ten alle tijden vóór je. Pijn is een signaal van het lichaam waar je naar dient te luisteren. Verandering en groei ontstaan wanneer je aangeleerde patronen anders gaat interpreteren. In je eigen patroon blijven, fysiek of mentaal geeft dezelfde uitkomsten. Ik help je om jouw -niet werkende- patronen te leren zien en hiervoor in de plaats werkende patronen te creëren. Ik kan jouw Buddy zijn!

Lees verder...
website-home-ambassadeur

Ambassadeur

Ik geloof zo ontzettend in de kracht van het menselijk lichaam. Alle signalen die het afgeeft stoppen we weg, geen tijd, geen ruimte. Hierdoor ontstaan in mijn beleving klachten. Chronische klachten blijven bestaan doordat we niet geleerd hebben naast fysiek ook emotioneel en mentaal mee te nemen in de ‘diagnose’. Ik ben geen psycholoog, maar zeker ervaringsdeskundige al 15 jaar werkend met mensen en lichamelijke klachten. Wat jouw perceptie is, wat jouw waarheid is, dat komt uit. Laten we er dan een mooie waarheid van maken, in samenwerking met jouw lichaam.

Lees verder...

Vrijblijvend gesprek

Wil jij weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op, ik zal je uitgebreid antwoord geven op je vragen en ik hoop dat ik de reddende engel voor je kan zijn 😉

Transparant

De kosten per fysiotherapeutisch consult van 60 minuten zijn €80,-. Afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering kun je een deelvergoeding krijgen. Mocht jij willen weten hoe dit voor jou is, laat het me weten!

Vragen

Heb jij twijfels? Twijfels over jouw situatie, niet weten of je een voorgestelde injectie nodig hebt, niet weten wat een specialist kan betekenen, niet weten of een fysiotherapeut wel kan helpen… Neem contact op en ik help jouw twijfel en onzekerheid te verminderen.