website-topschouder-dienstensolar
website-home-schouderrevalidatie

Schouderklachten en operaties

Schouderklachten kunnen acuut ontstaan of zijn er chronisch. Het lichaam past zich aan, leert compenseren en dit maakt dat ‘verkeerde’ gewoontes automatismen worden. Hieronder lees je de verschillen van schouderklachten en de meest voorkomende schouderoperaties. Wil je voor jou specifiek weten of ik je kan helpen, neem contact met me op. Liever ‘te vroeg’ aan de bel trekken dan….

Lees verder...
website-topschouder-homebuddy

Buddy - coach

Langdurige klachten zijn een signaal om beter te leren luisteren naar je eigen lichaam, zonder daar ‘abracadabra’ over te doen.
Je lichaam werkt ten alle tijden vóór je. Pijn is een signaal van het lichaam waar je naar dient te luisteren. Verandering en groei ontstaan wanneer je aangeleerde patronen anders gaat interpreteren. In je eigen patroon blijven, fysiek of mentaal geeft dezelfde uitkomsten. Ik help je om jouw -niet werkende- patronen te leren zien en hiervoor in de plaats werkende patronen te creëren. Ik kan jouw Buddy zijn!

Lees verder...
website-topschouder-hometrainer

Trainer

Het bloed stroomt waar het gaan kan. Ik ben opgeleid gymdocent (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Lesgeven zit in m’n bloed.
Als ik voor een groep geïnteresseerden sta wordt ik -nog- enthousiaster. Ik ben graag een inspiratie voor het ‘mooiste gewricht in het lichaam, -natuurlijk de schouder-, het hele menselijk lichaam en de persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder...

Vrijblijvend gesprek

Wil jij weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op, ik zal je uitgebreid antwoord geven op je vragen en ik hoop dat ik de reddende engel voor je kan zijn 😉

Transparant

De kosten per fysiotherapeutisch consult van 60 minuten zijn €80,-. Afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering kun je een deelvergoeding krijgen. Mocht jij willen weten hoe dit voor jou is, laat het me weten!

Specialisten

Twijfel jij of een specialist in het ziekenhuis iets voor jou kan betekenen? Vertel mij vrijblijvend hoe je huidige situatie is en ik geef je advies en informatie wat je bij een specialist kan verwachten.